Koululääkärin virkaNokian terveyskeskus, Nokia

Nokia on noin 33 500 asukkaan kaupunki aivan Tampereen läheisyydessä. Nokian terveyskeskuksessa lääkärin virkoja on yhteensä 35. Terveyskeskuksessamme työskentelee 19 omalääkäriä, 1 kotisairaanhoidon lääkäri, geriatri, radiologi, 2+1 osaston lääkäriä, kotisairaalan lääkäri (50%) ja omalla erikoislääkäripoliklinikalla gynekologi. Kouluterveydenhuollossa on omat lääkärit ja mielenterveyskeskuksessa 3 psykiatria. Ostopalveluina hankimme laajasti muuta erikoislääkäripalvelua, päiväkirurgiaa ja tutkimuksia. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.

Viran kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys, eduksi katsotaan yleislääketieteen tai lastentautien erikoislääkärin pätevyys.

Työnkuvaan kuuluu koululääkärin tehtävät pääosin yläkoulujen oppilaiden terveydenhoidossa. Koululääkärin työssä korostuu moniammatillinen yhteistyö.

Virkaan valittavalta edellytämme hyvää suomenkielen taitoa.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n ja Lääkärisopimuksen perusteella.

Virkoja täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Viroissa edellytetään tartuntatautilain (§48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa: www.kuntarekry.fi

 

 

Katso myös Nokian terveyskeskus esittely ›