KoululääkäriEspoon kaupunki, Espoo

Koululääkäri, sijaisuuksia, 5 tehtävää

Työavain 2-454-19
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 02.09.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 05.08.2019  kello 15:45
Espoon koulu- ja opiskeluterveydenhuolto , Kamreerintie 2 B 02770 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Terveydenhoito
Lääkärit

Tehtävän kuvaus: Haemme laillistettuja lääkäreitä eri pituisiin sijaisuuksiin koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkäriyksikköömme 2.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sijaisuuden kesto suunnitellaan lääkärin toiveen mukaan.

Koululääkäriyksikössämme on 14 lääkärin virkaa. Lääkäreillä on säännölliset kokoukset, perehdytykseen panostetaan ja konsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät.

Vastaamme espoolaisten koululaisten ja opiskelijoiden ennaltaehkäisevästä terveydenhuollosta. Koululääkäri toimii terveydenhoitajan tukena lasten ja nuorten terveyden ja hyvinvoinnin seurannassa. Lääkärillä on tärkeä rooli koululaisten ja opiskelijoiden koulunkäyntiä ja opiskelukykyä uhkaavien tekijöiden tunnistamisessa, arvioinnissa ja jatkohoitoon tai riittävän tuen piiriin ohjaamisessa. Lääkäri toimii oppilaitoksissa osana moniammatillista yhteistyöverkostoa.

Lääkärin tehtävää suunniteltaessa voidaan huomioida lääkärin toive työskennellä peruskoulussa tai toisella asteella, myös oppilaitosten sijaintia suunniteltaessa kuullaan lääkärin toivetta. Työaikaliukuma mahdollistaa jouston työajoissa, myös osa-aikatyö on mahdollinen. Lääkäri pääsee itse vaikuttamaan työohjelmansa suunnitteluun.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemisessa ja syrjäytymisen ehkäisyssä.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen. Kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimus:  Laillistettu lääkäri.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min / vko

Lisätietoja tehtävästä:
Ylilääkäri Anne Salminen
046 877 3935
etunimi.sukunimi@espoo.fi
ei tavoitettavissa 23.6.-3.7.

Katso myös Espoon kaupunki esittely ›