Koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon suuntautunut terveyskeskuslääkäriSeinäjoen terveyskeskus, Seinäjoki

Seinäjoen terveyskeskus huolehtii noin 66 000 asukkaan perusterveydenhuollosta. Terveyskeskuksessamme työskentelee lähes 500 alan ammattilaista, joista lääkäreitä on 49.

Seinäjoen terveyskeskus hakee

koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon suuntautunutta
terveyskeskuslääkäriä

Seinäjoen kaupungin ja Isonkyrön kunnan alueella on noin 15 000 koululaista ja opiskelijaa. Lääkärin tehtäviin kuuluu peruskoululaisten ja opiskelijoiden terveyden- ja sairaanhoito sekä opiskelijahuoltotyö. Lääkäri ja terveydenhoitaja toimivat työparina. Tiivistä yhteistyötä tehdään muiden oppilashuollon ammattilaisten kanssa. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme lasten, nuorten ja perheiden terveyden edistämiseksi.

Valtteinamme ovat toimiva tiimityö koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, hyvät koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet sekä joustavat työajat elämäntilanteesi mukaan.

Haemme tehtävään joko yleislääkäriä, yleislääketieteen erikoislääkäriä tai muun soveltuvan alan erikoislääkäriä. Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet sekä hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Palkkaus määräytyy hyvän paikallisen lääkärisopimuksen mukaan ja työn ehdot KVTES:n mukaan. Ennen viran vastaanottamista vaaditaan työterveyshuollon todistus sekä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Työ alkaa 18.2.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset 1.2.2019 klo 15.00 mennessä joko kuntarekryssä (työavain 210399) tai postitse osoitteeseen:
Seinäjoen terveyskeskus
johtava ylilääkäri Tiina Perä
Koskenalantie 18
60220 Seinäjoki

Lisätietoja
Johtava ylilääkäri Tiina Perä p. 040 753 6487, tiina.pera@seinajoki.fi
Alueylilääkäri Tuomo Ketomäki p. 044 269 8985, tuomo.ketomaki@seinajoki.fi  
www.seinajoki.fi/tyopaikat

Yleistietoja
www.seinajoki.fi/terveyskeskus

Katso myös Seinäjoen terveyskeskus esittely ›