Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkäri, 2 sijaisuuttaHelsingin kaupunki, Helsinki

Haemme kahta lääkäriä sijaisuuteen koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkärin tehtäviin 2.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.  Myös osa-aikainen työ on mahdollinen.

Helsingissä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa työskentelee noin 30 kollegaa. Työnkuvaan kuuluvat terveystarkastukset, seurantakäynnit, konsultaatiot, monialaiset neuvottelut (oppilashuolto ja lastensuojelu) sekä asiantuntijatehtävät. Erityisesti huomioidaan yksilöllisen tarpeen mukaiset tarkastukset. 

Tarvitsemme lääkäreitä sekä suomenkielisiin että ruotsinkielisiin oppilaitoksiin. Tehtävää suunniteltaessa voidaan huomioida toiveesi työskennellä peruskoulussa tai toisella asteella (lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa). Erikseen niin sovittaessa voit työskennellä osan työajastasi neuvolassa tai terveysasemilla. 

Lähityöparina on terveydenhoitaja, ja yhteistyö on tiivistä muidenkin oppilashuollon ammattilaisten kanssa. Meillä on säännölliset koululääkäreiden kokoukset ja erinomainen yhteishenki. Yksikössämme on useiden erikoisalojen edustajia, ja moni lääkäreistämme on työskennellyt tehtävässään pitkään. Matalalla kynnyksellä voit konsultoida kollegaa.  Kehitämme yhdessä osaamistamme ja toimintaamme lasten, nuorten ja perheiden terveyden edistämiseksi.

Työaika on lääkärisopimuksen mukainen. Tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet, mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen, kokeneen kollegan mentoriksi ja kaupungin työsuhde-edut. Meiltä on mahdollista saada myös työsuhdeasunto.

Kelpoisuusehto:  Suomessa laillistettu lääkäri tai soveltuvan alan erikoislääkäri.

 

Katso myös Helsingin kaupunki esittely ›