Kolme terveyskeskuslääkärin virkaaNokian terveyskeskus, Nokia

Nokia on noin 33500 asukkaan vehreä kaupunki Tampereen naapurissa. Terveyskeskuksemme on hyvin toimiva ja se on yksi Tampereen Yliopiston koulutusterveyskeskuksista. Uusi hyvinvointikeskus valmistuu v 2022. Henkilökunnassa arvostamme yhteistyökykyä, kehittämismyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.

Vastaanottotoiminnassa on 19,5 omalääkäriä, kotihoidon lääkäri ja 1 varalääkäri. Lisäksi lääkäreitä on työssä kouluterveydenhuollossa, terveyskeskussairaalassa, röntgenissä, mielenterveyskeskuksessa ja erikoislääkäripoliklinikalla. Väestövastuumallia ollaan purkamassa ja siirtymässä työaikamalliin vuoden 2019 loppuun mennessä. Lääkärivirkoja on yhteensä 34, omana toimintana ja ostopalveluna hankittavat tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet ovat monipuoliset.

Päivystys on terveyskeskuksessa arkisin klo 8-20, viikonloppupäivystys on ulkoistettu ja yöpäivystys on Acutassa.

Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.

Kyseessä on omalääkärin virat Nokian terveyskeskuksen aluevastaanotolla. Virkojen kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys, edellytämme myös hyvää suomenkielen taitoa. Yleislääketieteen erikoislääkärin pätevyys katsotaan eduksi.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n ja Lääkärisopimuksen perusteella. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun on esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Katso myös Nokian terveyskeskus esittely ›