Kaksi terveyskeskuslääkärin virkaaPohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä, Kankaanpää

PoSassa on haettavana 30.9.2019 klo 12.00 mennessä kaksi terveyskeskuslääkärin virkaa.

Hoidamme sosiaali- ja terveyspalvelut Pohjois-Satakunnassa. Kuntayhtymäämme kuuluvat Kankaanpää, Honkajoki, Jämijärvi, Karvia, Pomarkku ja Siikainen. Lääkärinvirkoja on 19. Panostamme perehdytykseen, lääkäreidemme hyvään tutorointiin ja koulutukseen. Näemme mm. Satasairaalan aamumeetingit ja Turun infektiomeetingit videovälitteisesti.

Joukossamme on ammattitaitoinen henkilökunta, useita erikoislääkäreitä mm. keuhkolääkäri, radiologia, talossa on saatavilla myös geriatrin, gastrokirurgin, pediatrin ja urologin palveluita. Meillä on hyvin toimiva akuuttihoitoa antava sairaala sekä kotisairaala. Palliatiivinen hoito on kehittynyttä. Vuoden alusta otamme käyttöön digitaalisen Omaolo-palvelun. Etälääkäritoiminta on aloitettu ja sitä kehitetään edelleen. Terveyskeskuslääkärinä työskentelet PoSan eri toimipisteissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys ja hyvä suullinen sekä kirjallinen suomen kielen taito. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinun toivomasta työnkuvasta voimme neuvotella.

Virkaa voi hoitaa myös osa-aikaisesti. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnassa käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Avustamme tarvittaessa asunnon haussa.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Katso myös Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä esittely ›