Kaksi terveyskeskuslääkäriä kotihoitoonHelsingin kaupunki, Helsinki

Etsimme osaajia kahteen terveyskeskuslääkärin virkaan kotihoidon lääkärit- yksikköön.  Virat täytetään sopimuksen mukaan.

Kotihoidon lääkärin työ on geriatrisesti orientoitunutta, itsenäistä ja vaihtelevaa terveyskeskuslääkärin työtä neljän palvelualueen moniammatillisissa tiimeissä. Kohdistamme osaamisemme hauraiden, monisairaiden ja toiminnanvajeisten helsinkiläisten hyväksi. Työpisteemme sijaitsevat eri puolilla kaupunkia kotihoidossa, ympärivuorokautisen hoidon yksiköissä sekä arviointi- ja kuntoutusosastoilla. Toiveitasi kuunnellen työsi voi muodostua näiden eri palvelujen yhdistelmästä. Yksikkömme lääkäreillä ei ole päivystysvelvollisuutta.

Toimimme geriatrian ja yleislääketieteen erikoisalojen koulutuspaikkana. Suuressa, kehittyvässä yksikössämme työskentelee tällä hetkellä noin neljäkymmentä lääkäriä. Saat siis tukea laajasta kollegaverkostosta!

Kliinisen työn lisäksi kannustamme osallistumaan yksikkömme toiminnan kehittämiseen. Yksikköä johtaa ylilääkäri ja terveyskeskuslääkäreiden lähiesimiehinä toimivat alueelliset apulaisylilääkärit.

Uusimmassa Kunta10 -tutkimuksessa 93% lääkäreistämme suosittelisi työnantajaansa ystävilleen!

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut, esimerkiksi ammattiasi tukevaa koulutusta. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. 

Yksiköstämme löytyy myös eripituisia sijaisuuksia esimerkiksi erikoistumispalveluja tarvitseville - kysy rohkeasti.

Kiinnostuitko? Tervetuloa joukkoomme.

 

Katso myös Helsingin kaupunki esittely ›