Kaksi omalääkärin virkaa aluevastaanotollaYlöjärven terveyskeskus, Ylöjärvi

Sotea ei tullutkaan, joten haemme avoinna oleviin virkoihin osaajia.

Kaksi omalääkärin virkaa aluevastaanotolla

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri. Yleislääketieteen erikoislääkärin pätevyys katsotaan eduksi. Toimenkuvassa huomioidaan virkaan valitun toiveet poliklinikkatyön osalta. Toisen viran hoitoon kuuluu toimiminen kehitysvammahuollon lääkärinä. Arvostamme perusterveydenhuollon kokemusta, yhteistyökykyä sekä kehittämismyönteisyyttä.

Lääkärin työtä tukevat monipuoliset tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet sekä osaava henkilökunta. Kollegajoukko on nuorta ja yhteishenki hyvä. Olemme koulutus- ja ohjausmyönteisiä. Aluevastaanotolla toimimme omahoitaja-omalääkäri -mallilla ja väestövastuussa. Viikonloppupäivystys on ulkoistettu.

Haettavina olevien virkojen palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja Lääkärisopimuksen mukaan. Oman palkkatoiveen voi esittää. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä Terveystalon työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Katso myös Ylöjärven terveyskeskus esittely ›