Kaksi kasvatusneuvolan lääkärin virkaaVantaan kaupunki, Sosiaali-terveystoimi, terveyspalvelut, Vantaa

Hei sinä monipuolisesta lastenpsykiatrin työstä kiinnostunut kollega!

Etsimme Psykososiaalisten palveluiden lääkäriyksikköön kahta lastenpsykiatrian erikoislääkäriä vakinaiseen virkaan.

Lastenpsykiatrian erikoislääkärinä toimit lastenpsykiatrian asiantuntijana arvioinnin, hoidon ja kuntoutuksen toteuttamiseksi ja kehittämiseksi moniammatillisessa palvelukokonaisuudessa Psykososiaalisissa palveluissa ja yhteistyössä muiden vantaalaisten lasten kanssa työskentelevien tahojen kanssa. Kohderyhmänä ovat 0-12 vuotiaat lapset perheineen.
 
Lastenpsykiatrian erikoislääkärinä työskentelet ensisijaisesti perheneuvolatiimien lapsiasiakkaiden lääkärinä ja vastaat moniammatillisessa työryhmässä lastenpsykiatrisesta työstä ja sen kehittämisestä. Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvässä työyhteisössä sekä mahdollisuuden tehdä kokonaisvaltaisesti perhettä huomioivaa mielenterveystyötä. Saat hyvän perehdytyksen työhösi, esimiehen ja lääkäritiimin tiiviin tuen, työnohjausta ja koulutusta sopimuksen mukaan sekä viihtyisän työympäristön ja innostavan työyhteisön.
 
Työilmapiiri on hyvä ja toiminta perustuu laajaan vuorovaikutukseen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa osaamistasi arvostetaan ja hyödynnetään. Työhyvinvoinnistasi ja ammatillisesta kehittymisestäsi huolehtiminen on yhteinen asiamme.
 
Kehitämme myös digitaalisia palveluita. Vantaalla on käytössä Apotti -potilas-ja asiakastietojärjestelmä, johon saat koulutuksen. Työskentelyalueenamme on koko Vantaa ja työotteemme on liikkuva ja joustava. Lääkäreiden esimiehenä toimii psykososiaalisten palveluiden ylilääkäri. Tulosyksikössä lääkäritoimintaa johdetaan keskitetysti ja kehitetään tiiviissä yhteistyössä terveyspalveluiden, erikoissairaanhoidon ja sosiaalihuollon kanssa osana valtakunnallista lasten, nuorten ja perheiden palveluiden kehittämistä.

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Suomessa laillistettu lääkäri ja tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.

Luemme eduksi: Lastenpsykiatrian erikoislääkärin pätevyyden.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

Palkkaus: 5876,18 euroa/kk

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min/viikko 

 

Yhteystiedot:

Ylilääkäri, Korpirinne Sari
P. 0503036459
sari.korpirinne@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Katso myös Vantaan kaupunki, Sosiaali-terveystoimi, terveyspalvelut esittely ›