HammaslääkäriEtelä-Karjalan terveyskeskus, Lappeenranta

Avoin haku käytännön syventävään harjoitteluun

Tarjoamme suun terveydenhuollon palveluita Etelä-Karjalan alueella. Asukkaita alueella on noin 130 000. Hoitoloita on Imatralla, Lappeenrannassa, Lemillä, Luumäellä, Parikkalassa, Rautjärvellä, Ruokolahdella, Savitaipaleella ja Taipalsaarella. Hoitoloiden koko vaihtelee yhden hammaslääkärin vastaanotosta 17 hoitohuoneen hammashoitolaan.

Harjoittelussa pääset tekemään laaja-alaisesti potilaiden hoitoa. Tukenasi harjoittelun ajan sinulla on nimetty vastuuohjaaja. Sinulla on mahdollisuus päästä seuraamaan myös erikoisalakohtaisten tiimien työskentelyä ja anestesiahammashoitoa. Laaja-alaisessa työyhteisössä meillä on erikoishammaslääkärit parodontologian, endodontian, oikomisen ja terveydenhuollon aloilla.

Ilmoita hakemuksessasi ajankohta, milloin pääsisit suorittamaan harjoittelua ja lisäksi paikkakunnat, joissa olisit valmis työskentelemään.

Hakijoilta edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

Hakemuksesi tallennetaan rekrytointitietokantaamme. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli hakemuksesi johtaa haastatteluun. Lisätietoja alueesta ja harjoittelusta antavat alueiden ylihammaslääkärit

Katso myös Etelä-Karjalan terveyskeskus esittely ›