HammaslääkäriEtelä-Karjalan terveysasema, Lappeenranta

Kesätyöhaku 2019 /Avoin haku

Tarjoamme suun terveydenhuollon palveluita Etelä-Karjalan alueella. Asukkaita alueella on noin 130 000. Hoitoloita on Imatralla, Lappeenrannassa, Lemillä, Luumäellä, Parikkalassa, Rautjärvellä, Ruokolahdella, Savitaipaleella ja Taipalsaarella. Hoitoloiden koko vaihtelee yhden hammaslääkärin vastaanotosta 17 hoitohuoneen hammashoitolaan.

Meillä pääset tekemään laaja-alaisesti potilaiden hoitoa. Tukenasi sinulla on nimetty vastuuohjaaja.

Ilmoita hakemuksessasi ajankohta, milloin pääsisit kesätöihin ja lisäksi paikkakunnat joissa olisit valmis työskentelemään.

Hakijoilta edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

Seuraavan kesän kesätöitä koskevat valinnat pyrimme tekemään tammikuun loppuun mennessä.

Hakemuksesi tallennetaan rekrytointitietokantaamme. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli hakemuksesi johtaa haastatteluun. Lisätietoja alueesta ja kesätöistä antavat alueiden ylihammaslääkärit.

Katso myös Etelä-Karjalan terveysasema esittely ›