Erikoislääkärin virka terveyskeskussairaalassaYlöjärven terveyskeskus, Ylöjärvi

Sotea ei tullutkaan, joten haemme avoinna oleviin virkoihin osaajia.

Ylöjärven kaupungin perusturvaosastolla on haettavana 18.4.2019 klo 15.00 mennessä

Erikoislääkärin virka terveyskeskussairaalassa        

Kelpoisuusvaatimuksena on geriatrian tai yleislääketieteen erikoislääkäri, määräaikaisesti virkaan voidaan ottaa myös näihin erikoistuva lääkäri. Terveyskeskussairaalan akuuttiosastolla on paikat 38 potilaalle, joita hoitaa kaksi lääkäriä. Toinen vakituinen lääkäri on geriatrian erikoislääkäri. Osasto toimii tiiviissä yhteistyössä aluevastaanoton sekä geriatrian poliklinikan kanssa.

Lääkärin työtä tukevat monipuoliset tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet sekä osaava henkilökunta. Kollegajoukko on nuorta ja yhteishenki hyvä. Olemme koulutus- ja ohjausmyönteisiä. Aluevastaanotolla toimimme omahoitaja-omalääkäri -mallilla ja väestövastuussa. Viikonloppupäivystys on ulkoistettu.

Haettavana olevan viran palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja Lääkärisopimuksen mukaan. Oman palkkatoiveen voi esittää. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä Terveystalon työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Katso myös Ylöjärven terveyskeskus esittely ›