Erikoislääkäri Espoon sairaalaanEspoon kaupunki, Espoo

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ikääntyneiden hyvinvoinnin edistämiseksi Espoon asiakaslähtöisessä ja innovatiivisessa toimintaympäristössä? Haemme kahta erikoislääkäriä Espoon sairaalaan. Etsimme geriatria tai geriatrisesti orientoitunutta muun alan erikoislääkäriä sekä haavaosastolle että neurologiselle kuntoutusosastolle.

 

Espoon sairaala sijaitsee Jorvin sairaalakampuksella, ja yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet. Espoon sairaala avattiin maaliskuussa 2017. Sairaalan viihtyisät ja modernit tilat on suunniteltu erityisesti kuntoutusta tukeviksi. 

 

Työssäsi neurologisella kuntoutusosastolla sinua auttavat taitava moniammatillinen tiimi sekä talomme neurologi.

 

Haavaosastolla toimii erikoissairaanhoidon ammattilaisten vetämä haavakierto kerran viikossa ja siihen osallistuvat sekä verisuoni- että plastiikkakirurgian erikoislääkärit että ihotautilääkäri. Oma haavahoitajamme tukee myös työtäsi osastolla.

 

Mainitse hakemuksessasi kummasta tehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

 

Työhön ei kuulu päivystämistä, mutta voit halutessasi tehdä kliinistä lisätyötä osastopäivystäjänä päivystysosastollamme viikonloppuisin. 

 

Tarjoamme ison työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta- ja kulttuuriedun, edullisen pysäköintimahdollisuuden sekä mahdollisuuden osallistua monipuolisiin sisäisiin ja ulkopuolisiin koulutuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

 

Työn voit aloittaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 2.3.2020 mennessä.

 

Tervetuloa innostuneeseen joukkoomme!

 

Kelpoisuusvaatimukset: tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme: aikaisempaa kokemusta neurologisten potilaiden hoidosta / haavapotilaiden hoidosta sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.

 

Työpaikan nimi: Espoon sairaala

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Tehtävästä lisätietoja antaa ylilääkäri Hannele Ekstam, 043 826 6891 ja johtava ylilääkäri Roope Leppänen, 046 877 2628, etunimi.sukunimi@espoo.fi

Katso myös Espoon kaupunki esittely ›