ErikoislääkäriEspoon kaupunki, Espoo

Työavain 2-191-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 29.03.2019  kello 15:45
Espoon sairaala, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Espoon sairaala
Lääkärit

Tehtävän kuvaus: Haemme geriatria tai geriatrisesti orientoitunutta muun alan erikoislääkäriä.

Espoon sairaalan polikliinisten ja kotiin vietävien palveluiden tuotantoyksikköön kuuluvat kotihoidon lääkäripalvelut, palliatiivinen yksikkö (kotisairaala, poliklinikka, osasto Villa Glims) sekä geriatrinen poliklinikka. Nyt haemme joukkoomme erityisesti geriatrisen potilaan kuntoutuksesta kiinnostunutta erikoislääkäriä, joka työskentelee Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikössä 2-3 päivänä viikossa ja muina viikon päivinä kotihoidon lääkärinä joko säännöllisessä kotihoidossa tai kotikuntoutuksessa (sopimuksen mukaan).

Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikön toiminnan tavoitteena on edistää asiakkaiden toimintakykyä ja mahdollisuuksia asua kotonaan. Yksikössä on yhteensä 52 paikkaa, joista osa on psykogeriatrisia arviointipaikkoja ja osa lyhytaikaisia kuntoutus- ja kriisipaikkoja. Asiakkaat tulevat sairaalasta jatkokuntoutukseen tai kotoa lyhytaikaiseen hoitoon esim. kriisitilanteiden takia. Lääkäri hoitaa yksikön asiakkaiden lääketieteelliset asiat ja ottaa kantaa jatkohoitoon ja kuntoutukseen sekä laatii tarvittavat lausunnot ja todistukset.
Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan uuden yksikön toiminnan kehittämiseen. Hoito- ja kuntoutusprosesseissa näkyy Sosiaali- ja terveystoimen visio Turvallisesti kotona.

Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa espoolaisille turvallinen elämä omassa kodissa. Kotikuntoutuksen jakson käyvät läpi kaikki uusina kotihoitoon tulevat potilaat. Merkittävä osa potilaista pystyy toimimaan itsenäisesti kuntoutusjakson jälkeen. Kotihoidon lääkäri toimii jaksolla lääketieteellisenä asiantuntijana ja tukee Kotikuntoutuksen moniammatillista tiimiä. Kotikuntoutus on uusi ja kehittyvä yksikkö, joten kotihoidon lääkäriltä odotetaan myös innostusta yhteistyön ja toiminnan kehittämiseen.
Kotihoidon lääkäri tekee tiivistä yhteistyötä kotihoidon tiimien, Seniorineuvonta ja palveluohjausyksikkö Nestorin ja Espoon sairaalan muiden osastojen kanssa.

Sisäisten koulutusten lisäksi sinulla on mahdollisuutta käyttää 10 palkallista päivää ulkoisiin koulutuksiin. Työsuhde-etuina tarjoamme liikunta- ja kulttuurietuja sekä tuemme työmatkaliikennettä.

Työ alkaa 1.4.19 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus:  Erikoislääkäri, geriatria tai geriatrisesti orientoitunut muun alan erikoislääkäri.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min viikossa

Lisätietoja tehtävästä:
Apulaisylilääkäri Tatiana Morozova, p. 043 826 6892, etunimi.sukunimi@espoo.fi
Vs. ylilääkäri Susanna Rapo-Pylkkö, p. 043 826 9417, etunimi.sukunimi@espoo.fi

Katso myös Espoon kaupunki esittely ›