Avohuollon ylilääkärin virkaNokian terveyskeskus, Nokia

Nokia on noin 33 500 asukkaan kaupunki aivan Tampereen läheisyydessä. Nokian terveyskeskuksessa lääkärin virkoja on yhteensä 35. Terveyskeskuksessamme työskentelee 19 omalääkäriä, 1 kotisairaanhoidon lääkäri, geriatri, radiologi, 2+1 osaston lääkäriä, kotisairaalan lääkäri (50%) ja omalla erikoislääkäripoliklinikalla gynekologi. Kouluterveydenhuollossa on omat lääkärit ja mielenterveyskeskuksessa 3 psykiatria. Ostopalveluina hankimme laajasti muuta erikoislääkäripalvelua, päiväkirurgiaa ja tutkimuksia. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.

Viran kelpoisuusehtona on yleislääketieteen erikoislääkärin pätevyys.

Työnkuvaan kuuluu  50 % hallinnollisia tehtäviä  (terveyskeskuslääkäreiden lähiesimiestyö aluevastaanotolla ja sijaisten rekrytointi yhdessä johtavan ylilääkärin kanssa) ja 50 % terveyskeskuslääkärin kliinistä työtä.

Virkaan valittavalta edellytämme hyvää suomenkielen taitoa.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n ja Lääkärisopimuksen perusteella.

Virkoja täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Viroissa edellytetään tartuntatautilain (§48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa: www.kuntarekry.fi

 

 

Katso myös Nokian terveyskeskus esittely ›