Apulaisylilääkäri / terveyskeskuslääkäriPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä (Lahti, Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Myrskylä, Orimattila, Padasjoki, Pukkila), Nastola

Kiinnostaisiko työskennellä ammattitaitoisessa työyhteisössä, jossa kannustetaan kehittymään ja annetaan mahdollisuus monipuolisiin koulutuksiin?

Haemme APULAISYLILÄÄKÄRIÄ / yleislääketieteeseen erikoistunutta terveyskeskuslääkäriä vakituiseen virkaan Nastolan terveysasemalle.

Toivomme sinun olevan yleislääketieteen erikoislääkäri, ja että sinulla on kiinnostusta ohjata YEK-vaiheen ja erikoistuvia lääkäreitä. Mikäli et aiemmin ole suorittanut ohjaukseen oikeuttavaa koulutusta, tämän voit suorittaa meillä töissä ollessa (HUS:n lähiohjaaja- /erikoislääkärikouluttajakoulutus).

Työnkuvaan kuuluu monipuolista terveyskeskustyötä sekä kandien, YEK-vaiheen ja erikoistuvien lääkäreiden ohjausta. Työnkuvasta voidaan neuvotella kanssasi. Apulaisylilääkäreiden virkaan kuuluu edellä mainittujen lisäksi erikseen sovittavia hallinnollisia tehtäviä sekä ylilääkärin sijaistus lomien aikana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista työtä mukavassa työporukassa. Meillä on laaja oma koulutustarjonta sekä hyvät mahdollisuudet päästä ulkopuolisiin koulutuksiin. Palkkauksemme on kilpailukykyinen.  

Nastola on Lahden kaupunginosa, jossa elämänlaatu on kohdallaan ja Lahden keskustaan matka taittuu alle puolessa tunnissa. Lahden seudulla on erinomaiset mahdollisuudet aktiiviseen vapaa-ajan viettämiseen, harrastuksen ja työn yhdistämiseen sekä laadukkaaseen leppoisteluun. Merkittävin ero pääkaupunkiseutuun verrattuna löytyy asumisen hinnassa.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/24) mukaisen laillistuksen sekä yleislääketieteen erikoislääkärin pätevyyden ja luvan toimia terveyskeskuslääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Kysy rohkeasti lisää!

Katso myös Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä (Lahti, Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Myrskylä, Orimattila, Padasjoki, Pukkila) esittely ›