ApulaisylilääkäriKainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Paltamo

Paltamo on n. 3400 asukkaan kunta Kajaanin naapurissa. Haemme Paltamo-Ristijärvi -alueelle terveysasemalle apulaisylilääkäriä. Työ sisältää yleislääkärin vastaanottotyötä ko. alueella sekä hallinnollista työtä. Apulaisylilääkäri toimii alueen terveyskeskuslääkäreiden esimiehenä. Apulaisylilääkärin esimiehenä toimii vastuualueen ylilääkäri.

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistettu erikoislääkäri, soveltuvalla erikoisalalla. Erikoislääkärihakijoiden puuttuessa myös loppuvaiheen erikoistuvaa lääkäriä voidaan harkita.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Arvostamme kokemusta monipuolisesta terveyskeskustyöstä, johtamiskoulutusta sekä kokemusta terveydenhuollon johtamistehtävistä.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun soten tva:n mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä. 

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marjut Hoviselle ja lähetetään osoitteella:

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo

PL 400

87070 KAINUU

Kuoreen merkintä: "apulaisylilääkäri, Paltamo"

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

 

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun soten terveyskeskuksiin kuuluu 8 terveysasemaa 7 kunnan alueella. Perusterveydenhuolto ja erikoissairaanhoito on integroitu. Paltamon ja Ristijärven vastaanotot kuuluvat vastaanotto- ja terveyskeskussairaalatoiminnan vastuualueelle.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Katso myös Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä esittely ›