Apulaisylilääkäri, Malminkartanon terveysasemaHelsingin kaupunki,

Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.

 

Haemme tavoitteellista ja kehittämishaluista johtajaa apulaisylilääkärin vakinaiseen virkaan 1.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Terveysaseman apulaisylilääkärinä johdat ja kehität yhdessä osaavan henkilöstön kanssa avosairaanhoidon vastaanottotyötä. Teet myös asiakastyötä. Pääset kanssamme kehittämään terveysasemien toimintaa myönteisessä ja aktiivisessa ilmapiirissä.

Malminkartanon terveysasemalla on yhteensä 5 lääkärivakanssia, joiden täyttöaste on hyvä. Hyvä perehdytys, seniorituki, kollegiaalisuus ja positiivinen asenne ovat meille ensiarvoisen tärkeitä.

Kannustava palkkaus on paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen. Tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet menestyksekkään viranhoidon edellytykset huomioiden sekä kaupungin työsuhde-edut, kuten työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-72-19. (Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.)

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Katso myös Helsingin kaupunki esittely ›