Apulaisylilääkäri Kuntoutus- tuotantoyksikköön Espoon sairaalaanEspoon kaupunki,

Haemme geriatrian erikoislääkäriä apulaisylilääkäriksi Espoon sairaalaan Kuntoutus- tuotantoyksikköön, johon kuuluu ortopedinen, neurologinen, haava- ja psykogeriatrinen kuntoutusosasto. Pääset toteuttamaan innovatiivisesti geriatristen potilaiden hoitoa erikoissairaanhoidon kanssa tulevaisuuden teknologiaa ja uuden sairaalan kuntoutusmahdollisuuksia hyödyntäen. Jos olet kehitysmyönteinen, eteenpäin pyrkivä ja ratkaisukeskeinen - Sinulle on paikka huipputiimissämme. Apulaisylilääkärinä olet avainasemassa toiminnan kehittämisessä ja erikoistuvien lääkäreiden kouluttamisessa. Tarvittaessa toimit ylilääkärin sijaisena sairaalan johtoryhmässä.

Espoon kaupunki on vakaa työnantaja, tarjoamme erinomaiset vuosilomaedut ja hyvät kehittymismahdollisuudet. Espoon kaupungilla panostetaan osaamisen kehittämiseen ja Lean-työskentelyyn. Monipuolisten sisäisten koulutusten lisäksi on mahdollista käyttää vuosittain 10 palkallista päivää ulkoisiin koulutuksiin. Tarjoamme työsuhde-etuina liikunta- ja kulttuurietuja sekä tuemme työmatkaliikennettä.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala

Työaika: 38 h 15 min/vko

Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyötaitoja.

1.3.2018 voimaan astuvan tartuntatautilain §48 mukaan sosiaalihuollon ja terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan.

Espoon sairaala on ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen osaaja sekä kotona asumisen tukipalvelu.

Espoon sairaalassa hoidetaan espoolaisten lisäksi Kirkkonummen ja Kauniaisten ikääntyneitä kuntalaisia. Espoon sairaalassa työskentelee yli 400 hoidon ja kuntoutuksen ammattilaista. Yhden hengen potilashuoneita on 270.

Sairaala on osa Jorvin sairaalakampusta, jossa Espoon sairaala ja HUS-Jorvin erikoissairaanhoito tekevät tiivistä yhteistyötä.

Espoon sairaalassa periaatteena on kotoa kotiin: Sairaalassaolon aikana potilas itse sekä jokainen ammattilainen työskentelevät kotiutumisen edellytysten saavuttamiseksi. Kaikkea kuntoutusta ohjaavat potilaan tarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet.

Lisätietojen antajat (nimet, yhteystiedot, ajankohta, muuta)

Tehtävästä lisätietoja antavat
ylilääkäri Maritta Hyvärinen
050 341 1106
etunimi.sukunimi@espoo.fi

johtava ylilääkäri Roope Leppänen
046 877 2628
etunimi.sukunimi@espoo.fi
 

 

Katso myös Espoon kaupunki esittely ›