Apulaisylilääkäri, Espoon sairaalaan Kuntoutus- tuotantoyksikköönEspoon kaupunki, Espoo

Haemme geriatrian erikoislääkäriä apulaisylilääkäriksi Espoon sairaalaan Kuntoutus- tuotantoyksikköön, johon kuuluu ortopedinen, neurologinen, haava- ja psykogeriatrinen kuntoutusosasto. Pääset toteuttamaan innovatiivisesti geriatristen potilaiden hoitoa erikoissairaanhoidon kanssa tulevaisuuden teknologiaa ja uuden sairaalan kuntoutusmahdollisuuksia hyödyntäen. Jos olet kehitysmyönteinen, eteenpäin pyrkivä ja ratkaisukeskeinen – Sinulle on paikka huipputiimissämme. Apulaisylilääkärinä olet avainasemassa toiminnan kehittämisessä ja erikoistuvien lääkäreiden kouluttamisessa. Tarvittaessa toimit ylilääkärin sijaisena sairaalan johtoryhmässä.

Espoon kaupunki on vakaa työnantaja, tarjoamme erinomaiset vuosilomaedut ja hyvät kehittymismahdollisuudet. Espoon kaupungilla panostetaan osaamisen kehittämiseen ja Lean-työskentelyyn. Monipuolisten sisäisten koulutusten lisäksi on mahdollista käyttää vuosittain 10 palkallista päivää ulkoisiin koulutuksiin. Tarjoamme työsuhde-etuina liikunta- ja kulttuurietuja sekä tuemme työmatkaliikennettä.

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyötaitoja.

1.3.2018 voimaan astuvan tartuntatautilain §48 mukaan sosiaalihuollon ja terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Sopimusala LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Työaika 38 h 15 min/vko

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Espoo on savuton työpaikka.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä

ylilääkäri Maritta Hyvärinen

050 341 1106

etunimi.sukunimi@espoo.fi

 

johtava ylilääkäri Roope Leppänen

046 877 2628

etunimi.sukunimi@espoo.fi

 

Katso myös Espoon kaupunki esittely ›