ApulaisylilääkäriEspoon kaupunki, Espoo

Haemme lasten mielenterveyspalvelujen kehittämisestä kiinnostunutta apulaisylilääkäriä Espoon lastenpsykiatriseen avohoitoyksikköön. Työmme painopiste on lapsen kehitysympäristössä tehtävä hoito- ja konsultaatiotyö yhteistyössä monialaisen verkoston kanssa. Yksikössämme on osaava moniammatillinen henkilöstö.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti palvelujen kehittämiseen yhteistyössä yksikön päällikön kanssa. Lisäksi toimenkuvaasi sisältyy lääkärien esimiehenä toimiminen ja 50% kliinistä potilastyötä.

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys (Lastenpsykiatrian tai muu tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.)

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Arvostamme kliinistä kokemusta lasten mielenterveystyössä, hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä sekä innovatiivisuutta, kokemusta johtamis- ja esimiestehtävistä sekä lasten ja perheiden mielenterveyspalvelujärjestelmän tuntemusta.

Tehtäväkohtainen palkka: 5968,27 €/kk

Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Työaika: 38,25h/vko


Lisätietoja tehtävästä antavat: perhe- ja sosiaalipalv. johtaja Mari Ahlström, 043 825 6658, etunimi.sukunimi@espoo.fi ja
yksikön päällikkö Susanna Laitsaari, 040 4812064, etunimi.sukunimi@espoo.fi,

Katso myös Espoon kaupunki esittely ›