3 terveyskeskuslääkäriä kotihoitoonHelsingin kaupunki, Helsinki

Etsimme osaajia kolmeen terveyskeskuslääkärin virkaan kotihoidon lääkärit -yksikköön.  Virat täytetään 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kotihoidon lääkärin työ on geriatrisesti orientoitunutta, itsenäistä ja vaihtelevaa terveyskeskuslääkärin työtä neljän palvelualueen moniammatillisissa tiimeissä. Kohdistamme osaamisemme hauraiden, monisairaiden ja toiminnanvajeisten helsinkiläisten hyväksi. Työpisteemme sijaitsevat eri puolilla kaupunkia kotihoidossa, ympärivuorokautisen hoidon yksiköissä sekä arviointi- ja kuntoutusosastoilla. Toiveitasi kuunnellen työsi voi muodostua näiden eri palvelujen yhdistelmästä. Kokoonnumme säännöllisesti koulutuksellisissa kokouksissa. Yksikkömme lääkäreillä ei ole virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvollisuutta.

Toimimme geriatrian ja yleislääketieteen erikoisalojen koulutuspaikkana. Suuressa, kehittyvässä yksikössämme työskentelee tällä hetkellä noin neljäkymmentä lääkäriä. Saat tukea työhösi laajasta kollegaverkostosta.

Kliinisen työn lisäksi kannustamme osallistumaan yksikkömme toiminnan kehittämiseen. Yksikköä johtaa ylilääkäri ja terveyskeskuslääkäreiden lähiesimiehinä toimivat alueelliset apulaisylilääkärit.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut, esimerkiksi ammatillista kehittymistä tukevaa koulutusta. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.  

Yksiköstämme löytyy myös eripituisia sijaisuuksia esimerkiksi erikoistumispalveluja tarvitseville. Nimeämme geriatrian erikoislääkärin ohjaajaksesi.

Tervetuloa joukkoomme!

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri.

Katso myös Helsingin kaupunki esittely ›