2 Terveyskeskuslääkärin virkaaSiilinjärven kunta, Siilinjärvi

Haemme yhtä terveyskeskuslääkäriä vastaanottotyöhön, jossa työnkuvaan kuuluu myös sektorityötä kuten lastenneuvolatyö. Toinen viroista on ns. varalääkärin virka, jossa toimenkuva sisältää vaihtelevasti vastaanottoa, sektoritöitä ja vuodeosasto/hoiva-vanhuspalvelutyötä.

Toimimme kahdella terveysasemalla, Siilinjärvellä ja Vuorelassa. Suuri osa parista kymmenestä lääkäristämme on erikoislääkäreitä ja kaikissa muissa viroissa on viranhaltija. Talossa on oma geriatri ja psykiatri ja lisäksi laaja erikoislääkärien joukko pitää vastaanottopäiviä terveyskeskuksessa mahdollistaen yhteistyön lähellä, saman katon alla. Siilinjärven toimipisteellä on myös 30-paikkainen akuuttihoitoa antava vuodeosasto ja laboratorio- ja röntgenpalvelut (ml. ultraääni).

Terveyskeskuslääkärin kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet.

Palkkaus on lääkärisopimuksen ja Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukainen.
Aloitus sopimuksen mukaan.

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa. Virkojen täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Katso myös Siilinjärven kunta esittely ›